Groningen

70F architecture

70F architecture - architectenbureau Wij maken spraakmakende moderne architectuur. Van strakke villa's en prijswinnende gebouwen. We zijn een architectenbureau dat opvalt in het straatbeeld en de wereld van de architectuur.Lees verder »
DE UNIE ARCHITECTEN

DE UNIE ARCHITECTEN de unie architecten is een bureau dat bouwkunst en bouwkunde centraal stelt in onderzoek, ontwerp en realisatie van ruimte en gebouw.Lees verder »
FM Architecten
Heeren 3 Architecten
Henckel & Zahir Architects

Henckel & Zahir Architects | visie Henckel & Zahir Architects Lees verder »
HJK architecten
KAW

KAW | ontwerpers en adviseurs met oog voor mens en samenleving Wij zijn KAW. Architecten en adviseurs met oog voor jou. Wij creëren kansen om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken. Wij ontwerpen duurzameLees verder »
KLEIN architecten

KLEIN architecten Identiteit vertalen in ruimtelijkheidLees verder »
Onix architecten
Oving Architecten
OVT Architecten

OVT Architecten OVT Architecten zijn gespecialiseerd in restauratie, herbestemming, transformatie en renovatie.Lees verder »
Sax Architecten
Specht architecten

Specht architecten - architectuur en stedenbouw architectuur en stedenbouwLees verder »
Team 4 Architecten

Team 4 Architecten Architectuur is verrassen. Ieder gebouw, nieuw of getransformeerd, levert een bijdrage en een reflectie aan zijn omgeving en de gebruikers. Team 4 Architecten is een bureau dat graag bouwt in een context.Lees verder »
Van Ringen Architecten

Startpagina - Van Ringen Architecten Welkom bij Van Ringen Architecten, We zijn een ambitieus architectenbureau en richten ons vooral gericht op de kwaliteit van onze projecten niet op de groteLees verder »
Vdp Architecten